Hotel Vadehav

Vores værelser

Ribe

Smukke omgivelser

Hotel Vadehav er beliggende i roligt område med en fantastisk udsigt over Ribes gamle by og Ribe Domkirke. Gågaden er blot 100 meter fra Hotel Vadehav og Nationalpark Vadehavet og Vadehavskysten bare 5 minutters kørsel fra Hotel Vadehav

Velbehag

Tid til fordybelse

Er du til kultur, natur eller interesseret i vikinger og middelalder? Ribe har det hele! Her kan du besøge vores imponerende Domkirke, gå aftentur med vægterne, tage på museum eller Ribe Vikingecenter. Du kan opleve Vadehavscentret og alt efter årstiden opleve Sort Sol eller tage på Østerssafari. Vi står gerne til rådighed og hjælper med gode råd når i besøger os. Læs mere her: Oplev

Hotel Vadehav Ribe

Vores værelser

I Danmarks ældste by Ribe

Seng Dobbeltseng
Lænestole og bord Ja
Hems Ja
Toilet og bad Ja
Hårtørrer Ja
Elkedel Ja
Wifi Ja, gratis
TV TV skærm*

 

 

Enkeltværelser Book
Dobbeltværelser Book

Værelserne indeholder

Værelserne udbydes primært som enkelt- eller dobbeltværelse. Ekstra opredning i gæsteseng eller på hems kan tilkøbes. Er i flere end 2 personer bedes i kontakte os og vi finder den rigtige løsning til jer.  

Værelserne har alle en fantastisk udsigt og er beliggende på 2. sal (Der er ingen elevator på stedet). De 6 hotelværelser er beliggende i separat afdeling hvor der er ro samt 3 sofagrupper til socialt samvær. 

I receptionen forefindes automater med drikkevarer og slik samt kaffeautomat. I receptionen kan desuden købes lokale øl, vin samt et mindre udvalg af kioskvarer og souvenirs.

Der forefindes desuden gæstekøkken som kan benyttes af både hotel- og hostelgæster. Morgenmad kan tilkøbes og serveres dagligt i tidsrummet fra kl. 07.30-09.30. Lunchbag/madpakker kan tilkøbes. 

Hotelværelserne er den del af Danhostel Ribe og det er muligt at benytte aktivitetsrum med billard, bordfodbold samt bordtennis. Ribehallen er en del af Danhostel og denne kan benyttes af både hotel- og hostelgæster, når den er ledig. Badmintonketcher, fjerbolde, bordtennisbat- og bolde kan lånes i receptionen. Der forefindes et mindre fitnessrum og receptionen er behjælpelig med forslag til løbe- og cykelruter. Der er cykeludlejning på stedet – læs mere her: Cykeludlejning

*TV monitor med tilhørende Cromecast giver mulighed for at tilkoble medbragt Ipad, telefon eller computer skærmen. På vores fællesareal kan man se alm. stream TV med forskellige kanaler, både danske og udenlandske. 

Hotel Vadehav